Simskola

Här hittar du information om våra simskolor för barn och vuxna samt babysim. Här sker även anmälan för Köpings bad & sport och Malmabadets simskolor.

Nu kan du boka sommarsimskola på Köpings bad & sport och på Malmabadet i Kolsva på länken nedan.

Sommarsimskola 2023

Simskolan pågår mån-fre i 3 veckor med start v. 24, ej midsommarafton. Vi tränar på bröstsim, går igenom bad- och båtvett och tar simmärken. Välj den tid som passar bäst i kalendern. Simskolan sker inomhus. Du måste registrera ett konto/logga in för att kunna boka och betala din plats.
Kostnaden är 550 kr/barn.

Läs nedan hur simskolan går till.

Så här går simskolan till på Köpings bad & Sport.

Insläpp till simskolan sker tidigast 30 minuter innan start. Vi samlas vid multibassängen ombytta och med avklarade toalettbesök. Efter upprop och torrsim duschar vi tillsammans för att inte barnen ska frysa vid landövningar.

Ansvarig vuxen har ansvar över barnet i omklädningsrummet före och efter lektion. Under lektionen kan man sitta uppe på läktarna vid stora bassängen eller vid borden i entrén.

Kursavgiften gäller endast simskolan, vill man vara kvar och bada efter kursen eller komma tidigare erläggs vanlig entréavgift. Föräldrar eller syskon som vill bada erlägger också vanlig entréavgift.

Om barnet har några sjukdomar kan det vara bra för oss att känna till detta - exempelvis diabetes, epilepsi eller annat.

Efter avslutad kurs får deltagande diplom och glasstrut.

Vid förhinder anmäl detta till receptionen på 0221-256 77.

Frågor och svar om anmälan till simskola

Hur går anmälan till?

Du måste registrera ett konto/logga in för att kunna boka och betala din plats. Du anmäler ditt barn till simskolan/babysim via länken nedan.

Här kan du anmäla dig till simskola, crawlkurs och babysim!

Välj den tid som passar dig bäst. Vi behandlar anmälningarna i turordning och ibland finns det inte plats i den grupp du valt som förstahandsval. I din bekräftelse, som skickas till din mejl, anger vi vilken grupp ditt barn hamnat i. Din anmälan är bindande först när du fått en bekräftelse från oss.

Hur betalar man för simskolan?

Betalning sker via nätet när man bokar sin plats.

Jag saknar bekräftelse på min anmälan

Har du inte fått någon bekräftelse från oss inom tre arbetsdagar kontakta oss gärna på telefon.

Köpings Bad & Sport

0221-256 77

Varför måste barnet vara sex år?

Vi följer råden från Svenska Livräddningssällskapet som säger att barn inte är motoriskt utvecklade för att lära sig att simma före 6 års ålder. Är ditt barn yngre än 6 år hänvisar vi till Köpings simsällskap som erbjuder plask och lek för att i ett första steg utveckla barnets vattenvana.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Köpings bad & sport

Badvägen 3
731 50 Köping

Malmabadet