Mötesplats Tunadal

Mötesplats Tunadal ligger på Virgatan 7 i Köping. Här händer många aktiviteter varje månad som är öppna för alla. I huset finns en restaurang och vi hyr också ut delar av våra lokaler till föreningar.

Välkommen!

Tunadal ska vara en naturlig mötesplats för dig som är 65 år och äldre. Här fokuserar vi på aktiviteter som främjar hälsa på olika sätt. Som senior ska du kunna ha ett så självständigt liv som möjligt, och kunna vara oberoende av stöd och hjälp så länge du kan, vill och orkar. Vi försöker ha ett varierat utbud med aktiviteter som gympa, kortspel, kultur, studiecirklar, promenader, musik med mera.

Månadsprogram

Det här händer på Tunadal den närmaste tiden:

Sommarprogram 2024 Pdf, 129 kB.

Sommarprogrammet innehåller lite större händelser under sommaren. Utöver dessa kommer det att bli spontana aktiviteter på mötesplatsen. Månadsbladen startar igen 1 september.

Vi finns på instagram

Följ oss på instagram, vårt konto heter motesplatstunadal:Mötesplatsen på instagram
.

Kontakta Jenny kring önskemål eller hyra av lokaler

Jag som har hand om mötesplatsen heter Jenny Vrbanc, kontakta gärna mig om du har några frågor, funderingar eller önskemål!

Du kan också kontakta mig om du vill hyra lokaler.

Jenny Vrbanc

FÖRESTÅNDARE MÖTESPLATS TUNADAL

TELEFON
ADRESS

Virgatan 7, Köping

Vill du engagera dig?

Många aktiviteter sker i samarbete med olika föreningar, organisationer och studieförbund. Hör av dig om du vill hjälpa till eller har någon idé!

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: