TypeError: Cannot read property "length" from null

Skärpta regionala restriktioner gäller

Enligt Region Västmanland är spridningen av covid-19 just nu stor i Köping och i Västmanland. Skärpta lokala restriktioner gäller till och med 11 april. Det är viktigt att vi värnar om våra riskgrupper och följer de nationella råd som Regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutat om.

#siteLink($site)

Försäkring för barn, elever och studenter

Barn, elever och andra grupper i kommunen omfattas av den olycksfallsförsäkring som Köpings kommun tecknat med Protector Försäkring.

Anmälan av skada

Om en skada inträffar ska den anmälas till Protector via deras hemsida.

www.protectorforsakring.se

Så hör du för att anmäla en skada

På Protectors hemsida gör du följande:

1. Välj Anmäl skada
  2. Välj Person
  3. Välj Kommunolycksfall

Försäkringsnummer: 627320-2.1

Har du frågor?

Vid frågor kan du kontakta Protector försäkring:

skador@protectorforsakring.se

Senast uppdaterad: