Odlingslotter

Köpings kommun hyr ut odlingslotter där du kan odla dina egna grönsaker och blommor. Odlingslotterna ligger i Sylta, strax utanför Köpings tätort.

Dekorationsbild odling

Att hyra en odlingslott

Lotternas storlek är cirka 100 kvadratmeter. Kostnaden för en odlingslott är 75 kr per år, men kan variera något beroende på storlek. Vatten till bevattning ingår i priset men observera att vattnet inte är drickbart. Just nu finns det inga lediga odlingslotter och kön till intresseanmälan är fullbelagd. Vi tar därför inte emot nya intresseanmälningar i nuläget.

Säga upp din odlingslott

Om du vill säga upp din odlingslott behöver du fylla i uppsägningsblanketten nedan och lämna den till oss.

Uppsägningsblankett Pdf, 106 kB.

Hitta till odlingslotterna

Odlingslotterna ligger norrut strax utanför Köpings tätort när man följer Odensvivägen. Det är gång- och cykelavstånd men trottoarkanten längs Odensvivägen slutar vid Johannisdalsvägen, så den sista biten ut till lotterna saknar gång- och cykelväg. Det går bra att promenera till odlingslotterna genom Johannisdalsskogen, då är det motionsspår och stig hela vägen fram till området.

Med buss

Måndag till lördag på dagtid går det att åka buss med VL:s flexlinje. Hållplatsen vid odlingslotterna heter 9554 Koloniområdet - Odensvivägen. Tänk på att bussresan behöver bokas.

Flexlinjen och hur du bokar, VL

Sidansvarig:

Senast uppdaterad:

Kontakt

Samhällsbyggnad

Besöksadress
Kristinelundsvägen 4, Köping

Postadress

Köpings kommun
Samhällsbyggnadsförvaltningen
731 85 Köping

Öppettider

Måndag-fredag: 8.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00

Vid helgdagar och klämdagar har vi ändrade öppettider, du hittar dem via den här länken

Boka ditt besök

Ring för att boka en tid om du vill träffa en handläggare