Stort intresse för promenad i parken!

Personal tillsammans med deltagare från vår LSS-verksamhet som blev glada över att vinna pris i tipspromenaden.

Ett stort antal köpingsbor trotsade novembermörker och kyla för en guidad promenad i den nya parken vid Krillan den 11 november.

Den guidade turen startade vid entrén till Köpings bad och sport.

Många tog chansen att föra fram sina önskemål om parkens utformning

Ett hundratal personer hängde med på guidad tur i parken. Totalt dök ungefär 150 besökare upp för att prata med de parkens arbetsgrupp, gå tipspromenad och dricka kaffe eller varm choklad.

Under promenaden fick vi ta emot många bra synpunkter om parkens utformning i framtiden. Synpunkterna var bland annat önskemål om skidspår, säkerhet, gungor i lekparken, dansbana, spotunnor, hundrastgård samt toaletter och andra faciliteter.

Totalt dök ungefär 150 personer upp i parken lördagen den 11 november. Det var en blandning av barnfamiljer, äldre och yngre personer.

En av tre upplysta entréer till parken.

Parken börjar anta en stabil form - men ska byggas ut framöver

Tillsammans med Köpings scoutkår bjöd vi på kaffe och varm choklad. Entreprenörerna som anlägger parken fanns också på plats för att svara på frågor om sitt arbete.

De 100 besökarna som guidades runt fick se de framväxande grill- och fikaplatserna, den pedagogiska slingan, scenerna och var pulkabacken ”Mini-Ströbohög”, lekplats, fruktlund och planteringar kommer att finnas.

Framöver ska det bli fler medborgardialoger

Det här var inte sista chansen att få framföra sin åsikt om parken - framöver kommer vi be er tycka till och påverka igen så håll utkik på vår hemsida. Den officiella invigningen är beräknad till lördagen den 1 juni 2024.

Du kan läsa mer om parkprojektet på vår hemsida med adressen koping.se/krillan.

Schaktgruppen och Köpings elektriska är de som är anlitade för arbetet med parken.

Schaktgruppen och Köpings elektriska är de som är anlitade för arbetet med parken. De bjöd på lite gott och blandat och berättade om hur de arbetar.

Många var sugna på lite choklad och kaffe serverat av Köpings scoutkår.