Felanmäl gata, park och belysning

Härifrån kan du felanmäla belysning, gator, vägskyltar, snöröjning, lekparker, skräp, nedfallna träd med mera. Här hittar du information om vem du ska kontakta för att felanmäla saker som vi inte ansvarar för.

Felanmäl direkt på webben

Med vår tjänst ISYcase kan du enkelt felanmäla saker som belysning, gator, vägskyltar, snöröjning, lekparker, skräp, nedfallna träd med mera. Du kan också bifoga ett foto för att det ska bli enklare för dig att förklara vad som felet är samt använda kartfunktion om du inte vet vilken adress felet är på.

OBS! Akuta fel ska inte anmälas via vår e-tjänst. Den administreras endast på kontorstid på vardagar. För akuta ärenden så ska du ringa.

Felanmäl gata, park och belsyning på webben

Du kan även ringa och mejla

Du kan både skicka e-post eller ringa till vår kundtjänst. Vår kundtjänst öppen måndag-fredag kl. 08.00-16.00, lunchstängt 12.00-13.00. Övrig tid kan du endast felanmäla (du kopplas vidare till SOS Alarm som tar emot anmälningen och meddelar oss).

kundtjanst@vme.se
0221-67 06 10

Vi ansvarar inte för alla vägar eller parker

Om du är missnöjd med driften och underhållet av en väg eller hur en lekplats sköts ska du anmäla det till den som är äger den. Viktigt att tänka på att det är inte alltid vi som är väghållare eller ägare.

Här kan du se vem som är väghållare

Områden som andra ansvarar för och hur du kontaktar dessa

E18, Väg 250 och andra vägar utanför tätorten

Gäller felanmälan E18, genomfartsleden, väg 250, Västeråsvägen eller andra vägar utanför Köpings stadsgräns ska du kontakta Trafikverket. Det gäller också trafikljusen på dessa vägar.

0771-921 921Trafikverkets webbplats

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: