Göra för barn och unga i kommunen

streck

Lovaktiviteter

Inför varje sport-, sommar- och kulturlov samlar vi de aktiviteter som sker på loven i ett program. Vill din förening vara med och bidra till en aktiv fritid för våra barn och unga?

Ungdomsgården Unkan

Ungdomsgården Unkan i Kolsva

Ungdomsgården Unkan finns till för ungdomar mellan (det år du fyller) 12 och 18 år.
På ungdomsgården kan du träffa kompisar och fritidsledare.

Replokalen

På fritidsgården Kuggen finns en replokal som man kan boka tillsammans med musikansvarig fritidsledare.
Om du eller ditt band vill ha tillgång till en egen replokal finns det replokaler på Glasgatan.

Spontanidrott

I kommunen finns tillgång till flertalet spontanidrottsplatser, utegym och bollplaner där du kan idrotta när det passar dig.
Fritidsgården erbjuder även tillgång till idrottshall på fredagar mellan 19.00 och 22.00.

Snabblänkar

Senast uppdaterad: 08 maj 2018