Fritidsgården Kuggen

Vi på fritidsgården Kuggen finns till för dig som är ung i kommunen. Du kan delta i någon verksamhet eller komma till oss med nya idéer som du vill prova. Dina kunskaper, erfarenheter och idéer vill vi ta på allvar. Vi tror att du tillsammans med oss, kan göra Köpings kommun till en bra och trivsam stad att växa upp i.

Fritidsgården Kuggen

Fritidsgården är en mötesplats för dig i som går i årskurs 6 till och med 18 år. På Kuggen kan du umgås, fika, spela playstation och pyssla. Vi har WiFi som du kan surfa på gratis när du är hos oss.

Det finns alltid utbildade fritidsledare på plats för dig som vill prata eller lämna önskemål och idéer.

Aktivitetskalender för fritidsgården i Köping

Varje termin sätter vi ihop en kalender med massa arrangemang och aktiviteter som ni ungdomar efterfrågar. Vi ser gärna att du som är ung i kommunen är med i planering av aktiviteter. Vi arbetar ofta med evenemang kopplade till temaveckor. Information om vad som händer hos oss under året får du på vår Facebooksida och Instagram @barnochungdomsenheten. 

Hösten 2019 har vi:

v. 37 - Trygghetsvecka
v. 43 - Barnkonventionsvecka
v. 44 - Höstlovsaktiviteter
v. 47 - Hälsovecka

Vi vill ha dina idéer på aktiviteter

Har du en idé? Lämna den till fritidsledarna på Kuggen eller kommunens ungdomsfullmäktige, så kollar vi på det inför nästa termin.

Tipsa en kompis

Snabblänkar

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 05 september 2019


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se