Aktiviteter för barn

Aktiviteter för barn köping

I Köping finns massor av kul att göra både för barn med spring i benen och för dem som föredrar att ta det lugnt. Här har vi samlat tips för nyfikna och leksugna.

Aktivitetskalender barn och ungdomsenheten

Barnevenemang

Varför inte besöka ett av alla barn- och familjeevenemang som anordnas i kommunen. Här finns bokklubb, teater och aktiviteter för de flesta smaker.

Aktivitetskalender barn och ungdomsenheten

Upptäck våra lekplatser

I Köpings kommun finns hela 37 kommunala lekparker att välja mellan för fartfyllda och spännande lekar.

Lovaktiviteter Köpings kommun

Gå på spännande runjakt med korpen Fenja

Fenja är en korp som bott i Köping i tusentals år. Hon har sett och hört saker som inte ens gammelmormorsmormor kommer ihåg. Följ med korpen Fenja på spännande runjakt.

Fritidsgården Kuggen

Gå på historiejakt och lär dig mer om Köpings historia

Människor har bott i Köping mycket länge, därför är staden rik på märken efter allt som hänt här genom åren. Du kan hitta ledtrådar till historien överallt. Vi har valt ut några, kan du hitta dem?

Lovaktiviteter Köpings kommun

Mötesplatser för barn och föräldrar

Det finns flera verksamheter runt om i kommunen där du med små barn kan träffa andra föräldrar och barn. Det finns även öppna verksamheter dit de större barnen kan komma själv. Ett axplock av dessa hittar du under bilden.

Observera att flera av dessa verksamheter inte drivs av kommunen. Hör av dig direkt till respektive verksamhet för eventuella frågor. 

Pekboksklubben på Kolsva och Köpings bibliotek.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster I Pekboksklubben läser, rimmar och ramsar vi tillsammans för att stärka ditt barns språk. För barn 0-2 år.

Familjecentrum i Kolsva är en plats att träffas för barn 0år och uppåt tillsammans med vuxna.

Mini-Oasen är en öppen fritidsgårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för tjejer och killar i åk 1-6.

Ninioner i Västra Skedvilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en öppen verksamhet för barn från 6 år och uppåt. Vi leker, fikar, spelar spel, pysslar eller bara umgås.
Barn under 6 år är välkomna i vuxet sällskap.

Öppet Kyrkis i Köping, Kolsva och Munktorplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är till för dig som är hemma med små barn (0 år och uppåt). Det är en plats att möta andra föräldrar och barn, dela tankar, leka, fika, måla mm.


Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 29 januari 2019


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se