Fritidshem

Bild på Munktorpsskolans fritidshem

Munktorpsskolans fritidshem finns i Kommunalhusets lokaler och vi erbjuder verksamhet för barn till och med årskurs 3. Här finns också fritidsklubben för barn i årskurs 4 och 5.

Fritidshemmet för årskurs F-3

Fritidshemmet har två avdelningar, Lilla Junibacken som är till för årskurs F-1 och Stora Junibacken som är till för årskurs 2-3. Vissa omfördelningar kan ske för att få en jämn fördelning av grupperna. När vi delar in grupperna tar vi hänsyn till barnens och gruppernas behov.

Vi serverar frukost innan skolan och mellanmål på eftermiddagen.

Så här arbetar vi

Vårt övergripande mål är att ditt barn ska känna trygghet och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar och få möjlighet till fysisk aktivitet och social träning. Vi strävar efter att ge ditt barn ett så varierat utbud som möjligt.

  • Vi besöker regelbundet skogen och vistas ute varje dag.
  • Vi utövar lekar och lagsporter.
  • Vi skapar och använder våra sinnen.
  • Vi prioriterar den fria leken och barnens egna val.

Junibackens fritidsklubb för årskurs 4-6

Junibackens fritidsklubb är en öppen verksamhet för årskurs 4-6. Anmälan sker till oss på fritidshemmet. Klubben samarbetar med Stora Junibacken och vi håller till i Kommunalhuset. Frukost och mellanmål köps till självkostnadspris. Lovomsorgsplats erbjuds till alla barn i årskurs 4, 5 och 6. De som redan har en klubbenplats tillhör under loven lovbarnsomsorgen och dess betalningssystem.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 juni 2017


Kontakt

munktorpsskolan@koping.se
Expeditionen: 0221-258 84
Adress: Munktorps Prästgård 4

Tillgänglighet

Om lyssna-funktionen
Translate this page: