Publicerad 2018-01-12

7B vann föräldraföreningens medlemstävling

Exempelbild

Under hösten har Karlbergsskolans föräldraförening KaFF haft en tävling. Den klass som hade flest betalande medlemmar vid terminens slut skulle få 1000 kr till klasskassan. Grattis 7B!

7B vann alltså tävlingen med flest betalande medlemmar efter höstterminens slut. Det här läsåret har 39 familjer blivit medlemmar, vilket är ett stort medlemstapp från föregående år då föreningen hade 113 medlemmar.

Jessica Windalh som är kassör i föräldraföreningen ser medlemstappet som förståeligt i och med att vi inte längre har årskurs 6 på Karlbergsskolan. Hon tycker dock att det är oroväckande få som betalar in medlemsavgiften.

- Vi i styrelsen kommer att se över våra rutiner för att nå ut med informationen kring detta och hoppas naturligtvis att fler vill stödja föreningen som jobbar ideellt med att bidra till en bättre miljö för våra elever på Karlbergsskolan, säger Jessica Windahl.

KaFF är en fristående föräldraförening som aktivt arbetar för skolans elever. Pengarna som betalas in till föreningen går till eleverna. KaFF sponsrar bland annat inköp av material till Labyrinten, stödjer avslutningsmiddagen och dansundervisningen i årskurs 9.

- Vi hjälper till med lite allt möjligt beroende på elevernas önskemål som kommer in genom till exempel elevrådet och fritidspedagogerna i Labyrinten, berättar Jessica Windahl. Men minskar intäkterna, minskar tyvärr också möjligheterna att bistå eleverna med deras önskemål.

Det kostar 100 kr varje läsår för en familj att vara med i föreningen. Medlemsavgiften betalas in via plusgiro, se ”Kontakta oss”. Alla pengar går oavkortat till eleverna.

Läs mer om Karlbergsskolans föräldraförening KaFF här.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 20 februari 2018


Kontakt

karlbergsskolan@koping.se
Expeditionen: 0221-251 00
Adress: Theodor Dahls gata 3

Tillgänglighet

Om lyssna-funktionen
Translate this page: