E-böcker

Allt fler vill läsa sina böcker digitalt istället för i pappersformat. Flera olika märken av läsplattor finns i handeln och det finns också de som vill läsa på skärmen i sin dator, surfplatta eller mobiltelefon.

E-böcker publiceras i många olika format och alla är inte kompatibla med varandra utan det gäller att kolla upp vad du har för utrustning och vilka format du kan använda.

Låna e-böcker

Via Köpings stadsbibliotek kan du låna e-böcker gratis i 28 dagar. När lånetiden gått ut slutar e-boken att fungera. Du behöver därför inte lämna tillbaka den lånade boken. Som mest kan du låna två böcker per vecka. Vilka böcker som finns att låna kan du hitta på stadsbibliotekets webbplats. Där kan du också hitta vilka format böckerna går att läsa i samt vilka program och appar som behövs för att kunna läsa dem.

För att kunna låna böckerna behöver du veta ditt lånekortsnummer samt ha en pinkod för att kunna logga in. Lånekortsnumret står på ditt lånekort. Om du inte har någon pinkod kan du komma till skolbiblioteket så hjälper vi dig.

Låna e-böcker från Köpings stadsbibliotek

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 06 december 2016


Kontakt

karlbergsskolan@koping.se
Expeditionen: 0221-251 00
Adress: Theodor Dahls gata 3

Tillgänglighet

Om lyssna-funktionen
Translate this page: