Om webbplatsen

Koping.se är Köpings kommuns officiella webbplats. Den är en viktig kanal för kommunens information och tjänster till allmänheten. Den är också ett viktigt verktyg för att ge dig som besökare möjlighet att komma i kontakt med kommunen.

Webbplatsen har flera syften, bland annat att

  • ge aktuell information om kommunen till kommuninvånare, näringslivet och andra intressenter
  • underlätta dialog med politiker och tjänstemän
    informera turister och andra besökare vad man kan uppleva och göra i Köping
  • marknadsföra Köpings kommun

Bilder

De bilder som finns på webbplatsen ägs av Köpings kommun eller fotografen. De får inte kopieras eller användas utan överenskommelse.

Vissa av de ikoner som finns på webbsidorna har hämtats från www.icons8.com.

Länkar

Länkar som leder till en sida på koping.se eller till en annan webbplats öppnas oftast i befintligt fönster. Länkar som leder till ett dokument eller en webbapplikation öppnas i nytt fönster. Som besökare kan du också själv välja hur fönstret ska öppnas genom att högerklicka på länken och välja "öppna" eller "öppna i ny flik".

Texter

Varje förvaltning har webbredaktörer som skriver och lägger ut texter om förvaltningens verksamhet. Längst ner på varje sida finns namnet på den aktuella förvaltningen. Vill du kontakta förvaltningen är det bara att klicka på namnet så får du upp ett formulär där du skicka en kommentar eller synpunkter.

Skribenter

Alla förvaltningar inom kommunen har en eller flera webbskribenter som publicerar information under olika områden på koping.se.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 17 maj 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se