Publicerad 13 november kl.12.57

Barn & utbildning

Öppet hus på Ullvigymnasiet,
18 november

Exempelbild

Nu är det dags för Öppet Hus på Ullvigymnasiet! Kom och var med på lektioner, prova på och känna efter hur det är på de olika utbildningarna.

Under Öppet Hus råder full aktivitet. Förutom att vara med på lektionerna får du under dagen träffa elever, lärare, studie- och yrkesvägledare, elevhälsan och all övrig personal som möter upp för att svara på dina frågor. Möt eleverna som driver egna UF-företag och som säljer sina produkter.

Kom in och fika hos balkommittén och lyssna på musikeleverna. Besök biblioteket där det finns gamla kort att kika på, i uppehållsrum arrangerar idrottsutbildningarna roliga tävlingar, elevrestaurangen bjuder på smakprover och mycket, mycket annat händer – allt för att du ska få lära känna Ullvigymnasiet på olika sätt.

Förutom alla aktiviteter under dagen har varje gymnasieprogram två programinformationer, kl. 11.00 och kl. 12.00. Missa inte det! Här får du en bra överblick över just de program och inriktningar som du är intresserad av. Ett detaljerat program med dagens samtliga aktiviteter delas ut till dig när du kommer till Ullvigymnasiet.

Tid och plats

När: Lördag 18 november
Tid: 10.00-13.00
Var: Ullvigymnasiet, Badvägen 1

Du, din familj och dina vänner är riktigt varmt välkomna!

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 13 november 2017


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se