Starta eget

Köpings kommuns målsättning är att förbättra förutsättningarna för ett ökat företagande.

Här har vi samlat information om våra insatser för att hjälpa dig att komma vidare och utveckla din affärsidé. Mer information om att starta och driva eget företag hittar du också hos flera andra aktörer via länkarna i texten.

Genom samarbetet i ViS erbjuds du som bor i Västra Mälardealen professionell, kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. ViS (Västra Mälardalen i Samverkan) är en ekonomisk förening med syfte att utveckla vår region i samarbete mellan näringslivet och de tre kommunerna.

Välkommen till NyföretagarCafé 24 april

Den 24 april kl 15-16 startar vi upp en ny mötesplats i Västra Mälardalen för dig som funderar på att starta företag eller som nyligen har startat.

Först ut är Köping och vi träffas på Sjömans Konditori. Vi bjuder på fika och ingen föranmälan behövs. Du kommer att träffa Arne Olofsson, nyföretagarrådgivare i Västra Mälardalen samt kommunens näringslivsutveckliare. 

Hjärtligt välkommen! Ingen föranmälan, vi bjuder på fika!


Nyföretagarrådgivning

Du som funderar på att starta eget företag eller har varit igång med ditt företag i maximalt 3 år, kan få kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning. Via ett samarbete inom ramen för Västra Mälardalen i Samverkan (ViS) har vi möjlighet att erbjuda denna rådgivning. Du bokar själv in en tid och ni träffas på näringslivsenheten, Glasgatan 20A.

Tidsbokning: Arne Olofsson, 070-5867817

 

Skatteverket webbsänder nyföretagarinformation

Nu sänder Skatteverket regelbundet webbseminiarier för nya företagare om skatter och avgifter.

Seminarierna är kostnadsfria och företagare kan koppla upp sig via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Frågor som dyker upp ställs i livechatten.

Mer information för nyföretagare

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 19 april 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se