TypeError: Cannot read property "length" from null

Information om corona

Det sprids mycket information om det nya Corona-viruset, covid-19, just nu. Det kan vara svårt att veta vad som är sant och inte. Här hittar du uppdaterad och säkerställd information om coronaviruset.

Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Cookies

På denna webbplats använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Kontakt

Translate

Lyssna

Bli detektiv för en dag och lös stadsmysteriet!

Foto på en mapp med stadsmysteriet och en penna

Lägg pannan i djupa veck, ta på dig dina bästa spanarglasögon, samla dina vassaste vänner och ge er ut för att lösa stadsmysteriet i Köping, Arboga eller Kungsör. Men var på er vakt – ledtrådar kan finnas där ni minst anar det!

Promenera, leta ledtrådar och lös mysteriet över en fika
Utmana familj och vänner att lösa ett eller kanske flera av de kluriga stadsmysterierna här i Västra Mälardalen genom promenera och leta efter ledtrådar. Med hjälp av det ni hittat klurar ni sedan fram svaret på mysteriet och det krävs en hel del tankeverksamhet för att hitta lösningen. Så det är ett perfekt läge för att ta en fika eller så medan ni funderar.

Kul och klurigt enligt de som provat
- Det här är en ny rolig aktivitet som vi tagit fram för våra besökare i spåren av den holländska inspelningen av TV-serien "Kroongetuige" förra året. Men man behöver absolut inte ha sett serien för att lösa mysteriet. Det är till för alla och flera har redan provat och tyckt att det har varit både kul och klurigt, säger Annelie Hedvall, turismutvecklare i Köpings kommun.

Lös tillsammans eller tävla mot varann
En familj eller kompisgäng kan välja att köpa ett mysteriekuvert för att lösa tillsammans eller handla fler kuvert och tävla mot varandra.

Mysteriekuvert finns att köpa på turistbyrån
Mysteriekuvert säljs på turistbyråerna i Köping och Arboga och på biblioteket i Kungsör. De finns på både engelska och svenska och kostar 60 kr per kuvert.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: 26 november 2019

Kontakt

Turistbyrån

Barnhemsgatan 2

Öppettider
Tisdag-fredag: 13.00-17.00

GPS: N 59° 30.859', E 015° 59.52

Facebook
Kommunens LinkedIn-sida
Kommunens YouTube-kanal