Ett valkuvert på väg ner i valurnan

Intresseanmälan om att arbeta som röstmottagare 2018

Den 9 september 2018 är det val till riksdag, kommun och landsting. I Köpings kommun är det valnämnden som ansvarar för genomförandet. Vi kommer att bemanna 14 vallokaler den 9 september och 3 förtidsröstningsställen under perioden 22 augusti till och med 9 september.

Nytt för i år är att samtliga röstmottagare inklusive ordförande och vice ordförande måste genomgå utbildning för att bli förordnade. Valnämnden kommer att erbjuda flera utbildningstillfällen i mitten av augusti. Utbildningen kommer att genomföras kvällstid i Rådhuset och man behöver bara närvara vid ett tillfälle. Vi kommer också att sköta mycket av vår kommunikation via e-post och information på valnämndens webbsida.

Jag vill arbeta under *

Jag vill arbeta som: *
Multiple selection

Jag har vid tidigare val arbetat som: *

Kontaktuppgifter
Personuppgifter som lämnas i samband med intresseanmälan behandlas i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och bevaras under kommande mandatperiod.

Senast uppdaterad: 05 april 2018