Möt våra medarbetare

Här får du höra några av våra medarbetare i Köpings kommun som berättar vad de tycker om sitt yrke och vad de anser om att jobba i kommunen.

Bild på Nadia

Nadia, sjuksköterska

Jag jobbar inom äldreomsorgen och trivs jättebra. Det är både roligt, utmanande och mycket varierande. Jag är patientansvarig sjuksköterska på ett äldreboende och jobbar i ett team med undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och läkare.

Att vara sjuksköterska innebär ett stort ansvar och det är mycket att hålla reda på, lite som att vara spindeln i nätet. Jag ansvarar för god omvårdnad, kontakt med närstående och anhöriga samt tar hand om det medicinska arbetet och dokumentationen.

Utbildning: Vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet och sjuksköterskeprogrammet på högskolan.

Bild på Ida

Ida, personlig assistent

Eftersom jag jobbar som personlig assistent så är ingen dag den andra lik. Det är personerna jag jobbar åt som styr över hur dagen ska bli. Jag älskar att jobba nära andra människor, man lär sig så mycket både om sig själv och andra.

Jag rekommenderar verkligen Köpings kommun som arbetsgivare, det finns otroligt många yrkeskategorier att välja bland.

Utbildning: Samhällsvetenskapliga programmet och undersköterskeutbildning på Komvux.

Bild på Armin

Armin, fritidsledare

Jag jobbar som elevsamordnare på Ullvigymnasiet och en del av mitt arbete är att se till att eleverna känner trygghet och arbetsro. Elever vänder sig till mig när det gäller konflikter, mobbning, missbruk eller annat som är störande. Därför vistas jag ofta bland elever i korridorer, skolans uppehållsrum och på lektioner.

Jag bevakar också elevernas närvaro och frånvaro samt stödjer lärarna i arbetet med att skapa studiero i klassrummet.

Utbildning: IT/Mediaprogrammet och fritidsledarutbildning.

Foto på Linda Lantz, lärare

Linda Lantz, lärare

Det är en lagom stor kommun att arbeta i, inte för litet och inte för stort. Det finns en trygghet och en närhet mellan arbetsgivare och arbetstagare som jag upplever som positivt. Köpings kommun ger mig utrymme för professionell utveckling och skapar möjligheter för mig att förbättra, förändra och utveckla mitt arbete. Det häftigaste jag vet är när jag lyckas tända en "jag-vill-veta- mera-gnista" i ett barns ögon.

Utbildning: Lärarutbildning

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 15 januari 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se