Ansökningsprocessen

Välkommen med din ansökan! När den hamnat hos oss börjar en process för att matcha dig till rätt jobb i vår verksamhet.

Ansökan

Du registrerar din ansökan i IT-systemet HR supporten. Vi söker i systemet när ett behov uppstår i vår verksamhet. Din ansökan bedöms utifrån din utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper, och vi kallar till intervju när ansökan och verksamhetens krav stämmer överens.

För att du ska kunna bli aktuell som korttidsvikarie måste du genomföra en arbetsintervju, ha goda referenser, kunna uppvisa giltig ID-handling (körkort om tjänsten kräver det), och lämna ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Ansökningar som inte matchar platsannonsens uppställda krav sorteras bort och du kommer i så fall få ett meddelande via e-post om att du inte är aktuell. Medskickade dokument kan tyvärr inte skickas tillbaka till dig, så se till så att du inte skickar iväg dina original.

Anställningsintervju

Ta med dig:

  • Kopior på betyg, examensbevis och arbetsintyg
  • Två referenser med namn, titel och telefonnummer
  • ID-handling. Körkort om du angett det i din ansökan, annars pass eller ID-kort

Utdrag ur belastningsregistret

Vid alla nyanställningar måste du kunna lämna ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot kuvertet. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du i förväg själv begära ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget är utformat för den som ska arbeta med funktionsnedsatta barn, men vi vill att du lämnar det oavsett inom vilken verksamhet du söker, eftersom du kan komma att hoppa mellan uppdrag hos oss. Du hittar till Rikspolisstyrelsens sida under rubriken länkar.

Utdraget från belastningsregistret lämnar du till oss först när du blivit erbjuden en anställning. 

Polisen - göra utdrag ur belastningsregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 15 januari 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se