Arbeta som vikarie inom vård och omsorg

Foto på personal som pratar med äldre kvinna

Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi välkomnar dig som har rätt inställning och kompetens att bli en del av vår verksamhet! Våra fasta tjänster som är lediga just nu hittar du under rubriken Lediga jobb på startsidan.

Arbeta med vård och omsorg

Vård & Omsorg i Köping

Vård- och omsorgsförvaltningen i Köpings kommun ansvarar för insatser inom äldreomsorg och omsorg om personer med psykisk och fysisk funktionsnedsättning. Förvaltningen har över 1000 anställda. 

Kolsva

I Kolsva arbetar cirka hundra personer inom särskilt boende, korttidsboende, hemtjänst, person­lig assistans och restaurang Städet.

Kolsva sköter sin egen rekrytering både av fasta tjänster och korttidsvikarier. Du kan läsa om vad det innebär att vara korttidsvikarie här nedan, är du sedan intresserad av att arbeta i Kolsva hittar du information om ansökan och introduktion under fliken Korttidsvikarie i Kolsva.

Korttidsvikarier

Vi har ständigt ett stort behov av vikarier. Därför finns Bemanningsenheten. Vårt uppdrag är att rekrytera och förmedla korttidsvikarier till alla enheter inom Vård & Omsorg. Det innebär en bred variation av kompetenser, och till våra korttidsvikariat är vi intresserade av:

  • Undersköterskor
  • Vårdare
  • Skötare
  • Personliga assistenter
  • Ekonomibiträden

Vad är ett korttidsvikariat?

Korttidsvikariat innebär att du inte har en fast arbetsplats, utan du blir bokad på arbetspass där det behövs – ibland endast för tre timmar, och ibland kan du få arbete upp till 14 dagar. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, helg och natt.

Hur söker jag?

Behovet av korttidsvikarier varierar såklart över tid. De platser som finns tillgängliga just nu hittar du i vårt IT-system HR supporten under rubriken länkar. Där kan du även lämna en intresseanmälan även om det inte finns några lediga platser just nu.

Under semesterperioden juni, juli och augusti har vi ett ännu större behov av vikarier, men de platserna kan endast sökas när särskild annons är ute.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar, CV eller personligt brev via e-post eller brev, utan du måste söka via  HR supporten, även om det bara gäller en intresseanmälan.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 20 november 2019


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se