Klickbar bild med länkar till mer information om Köpings kommun som arbetsgivare Lediga jobb Berättelser från oss Varför jobba i Köpings kommun? Facebook Linkedin
Välkommen att jobba hos oss! Klicka på rubrikerna i bilden för att få veta mer, eller följa länkarna längre ner på sidan. Möt våra medarbetare Yrken hos oss Lediga jobb Facebook Linkedin

Klicka på rubrikerna i bilden för att få veta mer om oss, eller följ länkarna nedan


Karlbergsbadet i Köping

Berättelser från oss

Läs reportage om våra fina medarbetare och verksamheter. Skapa dig en bild av det viktiga arbete det innebär att arbeta i kommunen!

Karlbergsbadet i Köping

Varför jobba i Köpings kommun?

Vi brukar säga att Köping är en lagom stor kommun - stor nog att ge bredd i yrkeskategorier och liten nog att ge bredd i uppgifter och samarbete. Läs mer om fördelarna med att arbeta hos oss!

Karlbergsbadet i Köping

Lediga jobb

Vi vill bli fler engagerade medarbetare som vill ta ansvar för att driva kommunen framåt. Välkommen att ansöka om de lediga tjänster som finns ute nu!

Karlbergsbadet i Köping

Följ oss i sociala medier!

Vi har en facebook-sida dedikerad till att tipsa om tjänster och kontinuerligt ge dig glimtar från våra verksamheter och medarbetare.

Vi finns också på linkedin (den sidan kan du dock bara se om du själv har ett konto)

Karlbergsbadet i Köping

Arbeta som korttidsvikarie inom förskola, skola och vården

Skola, förskola och vården är stora verksamhetsområden som i princip alltid har behov av korttidsvikarier. Läs mer om vad det innebär och hur du ansöker via länkarna här:

Kontakt

Har du några frågor om oss som arbetsgivare? Är du intresserad av att arbeta hos oss men hittar ingen lämplig tjänst just nu?
Ta kontakt med vår HR-specialist Therese Ericsson som har särskilt ansvar för rekrytering, du når henne på therese.ericson@koping.se, eller ring via växeln på 0221-250 00.

Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se