Dialog, synpunkter

Här kan du lämna synpunkter, klagomål, tips eller förslag om kommunens verksamheter. Synpunkterna skickas till ansvarig förvaltning och besvaras senast inom 5 arbetsdagar.

Om du vill ha ett svar på din fråga/synpunkt så måste du ange din e-postadress och/eller telefonnummer.

Dina synpunkter behandlas som inkommen offentlig handling och kan komma att diarieföras, men publiceras inte på webbplatsen.

Personuppgifter
Ange dina personuppgifter nedan
Personuppgifter

Lämna synpunkter på Vård & Omsorg

Du kan lämna synpunkter på Vård & Omsorgs verksamheter direkt i deras verksamhetssystem. Då hamnar synpunkten hos rätt chef från början. Gå in via länken nedan och fyll i dina uppgifter och en beskrivning av ärendet. I en rullista väljer du också den verksamhet som synpunkten handlar om.

Du kan se status på ditt ärende

När du skickat in rapporten får du ett rapportnummer som du kan använda för att söka upp och se status på ärendet. Om du sedan vill veta mer kan du kontakta Vård & Omsorgs kvalitetschef på eva.saaw@koping.se, till exempel om du vill veta vad utredningen kom fram till när den är avslutad, eller varför man valt att inte inleda någon utredning.

Dina synpunkter är värdefulla!

Kom ihåg att även när du fyller i detta formulär godkänner du att personuppgifterna registreras och sparas i kommunens dataregister enligt dataskyddsförordningen. Om du vill läsa mer om det går du in på den här länken.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 25 september 2019


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se