TypeError: Cannot read property "length" from null

Spridningen av coronaviruset ökar i kommunen

Enligt Region Västmanland ökar spridningen av covid-19 i Köping, kommunen står för störst ökning i Västmanland och äldreomsorgen är hårt drabbad. Det är viktigt att vi värnar om våra riskgrupper. Särskilt du som ska besöka ett äldreboende behöver vara försiktig.

Författningssamling planer, föreskrifter policyer, riktlinjer

Här hittar du styrande dokument som finns i vår kommun.

Senast uppdaterad: 29 juni 2020

Köpings kommun

Köpings kommun
731 85 Köping