Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Cookies

På denna webbplats använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Kontakt

Translate

Lyssna

DU ÄR HÄR

Delaktighet - en öppen kommun med kvalitet

Köping ska vara en öppen och välkomnande kommun där det finns plats för alla. Kommunens verksamhet ska ha en hög kvalitet med tjänster och service i toppklass. Olika vägar för att främja medborgarnas delaktighet, insyn och inflytande ska utvecklas. Vi ska vara lyhörda för brukares och invånares synpunkter och det ska vara lätt att få kontakt med kommunen.

1. En kommun med hög kvalitet

Kommunens verksamhet ska vara effektiv och ha en hög kvalitet med medborgarfokus, tillgänglighet och god service. Ett bra bemötande från alla medarbetare är avgörande för hur vår service och våra tjänster uppfattas av dem vi är till för. Äldre och personer med funktionsnedsättning ska känna att de får ett gott bemötande av engagerad personal.

2. En kommun med inflytande och bra information

Kommuninvånarna ska känna att de är informerade, delaktiga och har inflytande. Invånares och brukares synpunkter är viktiga för att förbättra verksamheten. Vi ska verka för att fler invånare tar del i kommunens demokratiska utveckling.

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: 21 november 2019

Facebook
Kommunens LinkedIn-sida
Kommunens YouTube-kanal