Translate

Use Google translate to translate the web page. Kommunen takes no responsibility for the translations.

Lyssna

Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen ”Börja lyssna” nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Cookies

På denna webbplats använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.

Kontakt

Translate

Lyssna

Kommunens mål 2013-2019

Kommunfullmäktige fastställde 17 december 2012 målen som ska gälla till och med 2019. På följande sidor presenteras kommunens målbild, de fyra målområdena och nio mål. Målen ska vara den "röda tråden" som styr arbetet i hela kommunens organisation. Resultaten mäts via indikatorer och redovisas i delårsbokslut och årsredovisning.

Köpings kommuns målbild

”Tillsammans skapar vi vår framtid”

Köping är en kommun där invånarna är trygga, trivs och är stolta över sin hemort. Här finns möjligheter till ett gott liv för alla, där barn och ungdomar har en särskild plats. En förskola och skola som ger kunskaper för livet och en aktiv fritid hör till en bra uppväxtmiljö. Trygghet, omtanke och gott bemötande är kännetecken för våra omsorger. Här finns attraktiva bostäder med närhet till det som behövs för att förenkla vardagen och förgylla fritiden.

Att slå vakt om våra gemensamma resurser; miljö, natur, klimat och kultur är självklart. Köping är centrum i västra Mälardalen och med sitt läge en utmärkt plats för boende och företagsetablering. Köping är en öppen kommun med många kvalitéer där alla samarbetar och är delaktiga. Tillsammans skapar vi vår framtid!

Fyra målområden

Delaktighet - en öppen kommun med kvalitet

Ett tryggt och gott liv - livskvalitet

Framtidstro - barn och unga i fokus

Hållbar samhällsutveckling

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: 29 november 2019

Facebook
Kommunens LinkedIn-sida
Kommunens YouTube-kanal