Vi rekryterar nu till Vård & Omsorg!

Välkommen till ett roligt, meningsfullt och viktigt arbete där du möter människor, ser deras behov och är med och skapar glädje! Just nu är rekryteringen av sommarvikarier i full gång.

Vi söker dig med engagemang och intresse för människor

Vi letar efter dig som bryr dig om dina medmänniskor och som tillsammans med våra medarbetare vill ge bästa möjliga stöd, vård och omsorg till de som behöver oss inom äldreomsorg och funktionsnedsättningsområdet.

Du har ett engagemang och ett intresse för att stödja människor i olika livssituationer och är beredd att vara flexibel. Du är nyfiken och tycker att det är viktigt att vara på en arbetsplats där du kan utvecklas och ha roligt tillsammans med kunniga kollegor och de människor du hjälper. Du är pålitlig och tar ett stort eget ansvar.

 

Vad du behöver för att kunna jobba hos oss

Har du arbetat i vård och omsorg är det positivt, men inget krav. Vill du jobba inom hemtjänst krävs B-körkort, men det är inte ett krav i andra verksamheter. Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom dokumentation och kommunikation med våra brukare är en viktig del i arbetet.

Du får utbildning hos oss

Vi erbjuder den utbildning och introduktion du behöver för att du ska känna dig trygg hos oss och med dina arbetsuppgifter.

Du blir anställd genom vår bemanningsenhet. Vi använder oss av systemet TimeCare Pool för bokningar av vikarier. Arbetstiderna varierar mellan dag- kväll- och nattetid under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också.

 

Det här vill vi att din ansökan innehåller

  • CV
  • Personligt brev
  • Önskemål om var vill du arbeta. Våra verksamheter är: Hemtjänst, Äldreboende, Personlig assistans, Gruppbostad samt annan verksamhet inom LSS och socialpsykiatri.

Intresserad?

Vi rekryterar löpande så tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

Sidansvarig:

Senast uppdaterad: