TypeError: Cannot read property "length" from null

Spridningen av coronaviruset stor i kommunen

Enligt Region Västmanland är spridningen av covid-19 stor i Köping. Det är viktigt att vi värnar om våra riskgrupper och följer de lokala allmänna råden som Folkhälsomyndigheten beslutat om.

Vi rekryterar nu medarbetare till Vård & Omsorg!

Är du bra på att bemöta människor, se deras behov, vill skapa glädje och meningsfullhet och faktiskt göra skillnad för människor? Vill du dessutom få ta del av spännande livshistorier och ha ett riktigt roligt och utvecklande jobb? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vem är du?

Vi letar efter dig som bryr dig om dina medmänniskor och som tillsammans med våra medarbetare vill ge bästa möjliga stöd, vård och omsorg till våra brukare inom äldreomsorg och funktionsnedsättningsområdet.

Du har ett engagemang och ett intresse för att stödja människor i olika livssituationer och är beredd att vara flexibel. Du är nyfiken och tycker att det är viktigt att vara på en arbetsplats där du kan utvecklas och ha roligt tillsammans med kunniga kollegor och de människor du hjälper. Du är pålitlig och tar ett stort eget ansvar!

Vad behöver du kunna för att arbeta hos oss?

Har du arbetat i vård och omsorg är det positivt men inget krav. Vill du jobba inom hemtjänst är krävs B-körkort men det är inte ett krav i andra verksamheter. Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom dokumentation och kommunikation med våra brukare är en viktig del i arbetet.

Du får utbildning hos oss!

Vi erbjuder den utbildning och introduktion du behöver för att du ska känna dig trygg hos oss och med dina arbetsuppgifter.

Du blir anställd genom vår bemanningsenhet och vi bokar dig när vi har behov och du är tillgänglig. Vi använder oss av systemet TimeCare Pool för bokningar av vikarier. Arbetstiderna varierar mellan dag- kväll- och nattetid under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också.

Det här vill vi att din ansökan innehåller!

• CV
  • Personligt brev
  • Önskemål om var vill du arbeta. Våra verksamheter är: Hemtjänst, Äldreboende, Personlig assistans, Gruppbostad samt annan verksamhet inom LSS och socialpsykiatri.

Intresserad?

Vi rekryterar löpande så tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

Senast uppdaterad: 20 november 2020