Vi behöver fler vardagshjältar inom vård och omsorg!

Vi rekryterar fler medarbetare för att säkerställa att våra äldre och personer i behov av omsorg får hjälp och stöd inom hemtjänsten, på äldreboenden och gruppboenden. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du arbetar i.

Du har kanske tidigare arbetat inom vård och omsorg? Eller på annat sätt tidigare arbetat med att göra skillnad för andra? Oavsett tidigare erfarenhet letar vi efter dig som i denna tid tänker på dina medmänniskor och som vill göra valet att tillsammans med vår ordinarie personal ge bästa möjliga vård och omsorg till våra brukare.

Hos oss får du den utbildning du behöver för att snabbt komma igång. Vår vuxenutbildning på Kompetenscenter och bemanningsenhet i Köpings kommun står beredda att erbjuda den utbildning och introduktion som krävs för att du ska känna dig trygg och snabbt kunna arbeta inom vård och omsorg med diverse olika uppgifter.

Vem söker vi?

Det du behöver är ett engagemang för att hjälpa människor och vara beredd att vara flexibel och ta ett stort eget ansvar. Du tycker givetvis också om att ge service, hjälpa och att arbeta tillsammans och med människor.

• Meriterande med erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men inget krav.
  • Meriterande om du är utbildad inom vård- och omsorg, men inget krav.
  • B-körkort för arbete inom hemtjänsten, annars inget krav.
  • Du behöver kunna tala, skriva och förstå svenska bra eftersom dokumentation och kommunikationen med våra brukare är en viktig del i arbetet.

Du blir anställd genom vår bemanningsenhet och vi bokar dig när det finns behov och du är tillgänglig. Vi använder oss utav systemet TimeCare Pool för bokningar av vikarier. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och även nattetid under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också.

Intresserad?

Vi rekryterar löpande så tveka inte skicka in din ansökan redan idag till:

Bemanningsenheten@koping.se

Vi vill att din ansökan innehåller

• CV
  • Personligt brev
  • Inom vilken verksamhet vill du arbeta? (Hemtjänst, Äldreboende eller Gruppbostad/LSS/socialpsykiatrin)

Senast uppdaterad: 29 juni 2020