Odlingslotter

För dig som är trädgårdsintresserad hyr Köpings kommun ut odlingslotter på odlingsområdet i Sylta. Här kan du odla dina egna grönsaker och blommor. 

Kvinna som odlar

Att hyra en odlingslott

Lotternas storlek är cirka 100 kvadratmeter. Kostnaden för en odlingslott är 75 kr per år, men kan variera något beroende på storlek. Vatten till bevattning ingår i priset men observera att vattnet inte är drickbart. Just nu finns det inga odlingslotter lediga men vi tar emot intresseanmälningar.

Om du vill säga upp din odlingslott behöver du fylla i en uppsägningsblankett och lämna den till oss.

Hitta till odlingslotterna

Odlingslotterna ligger norrut strax utanför Köpings tätort när man följer Odensvivägen. Det är gång- och cykelavstånd men trottoarkanten längs Odensvivägen slutar vid Johannisdalsvägen, så den sista biten ut till lotterna saknar gång- och cykelväg. Det går bra att promenera till odlingslotterna genom Johannisdalsskogen, då är det motionsspår och stig hela vägen fram till området.

Med buss

Måndag till lördag på dagtid går det att åka buss med VL:s flexlinje. Hållplatsen vid odlingslotterna heter 9554 Koloniområdet - Odensvivägen. Tänk på att bussresan behöver bokas.

Flexlinjen och hur du bokar, VLlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 31 oktober 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se