Föräldraföreläsning på Zoom med Caroline Engvall

Bild på Caroline Engvall

Caroline är en inspirerande och uppskattad föreläsare med stor kunskap att möta svåra frågor och kunna vända dem till hopp.
Nu inbjuder hon till föräldraföreläsning på Zoom tisdagen den 23 februari klockan 20.00-21.00.

Caroline driver frågan om unga i svensk sexhandel i såväl tv, radio och tidningar som i debattartiklar och på hjälpsajterna intetillsalu.se och safeselfie.seNu är hon aktuell med spänningsromanerna Ärren vi bär och Judasvaggan. Hon föreläser regelbundet för polis, åklagare och socialtjänst och anlitas regelbundet av stiftelsen FTS Säkra Varje Unge.
Vid anmälan och frågor: info@sakravarjeunge.se

Genom kunskap och information kan vi göra skillnad

Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge är en icke-vinstdrivande organisation med syftet att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige.
Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden och utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen.
Förövare som är intresserade av barn i sexuella syften dras till miljöer där våra barn vistas och i högsta grad även på nätet. Vi vuxna måste prata med barnen om deras vardag på̊ nätet. Det är så viktigt att vi vågar fråga men också visar att vi klarar av att lyssna på barnen så att de törs komma till oss när något händer.
Det är tillsammans genom kunskap och information som vi kan göra skillnad och stoppa förövare - och framför allt hjälpa barnen.